SPORT EN BEWEGEN

Fysiofitness, begeleid trainen en inloopspreekuur SVO

SPORT EN BEWEGEN

Voor een gezondere leeftstijl

Gezond eten, voldoende drinken, voldoende slapen en voldoende bewegen: we weten allemaal dat het belangrijk is. Het volhouden van gezond gedrag is niet altijd makkelijk. Soms lijkt het zelfs of gezond leven energie kost! Het tegendeel is echter waar.

Als je meer beweegt, krijg je juist meer energie. Als je lekker beweegt ben je minder snel moe en kun je beter omgaan met stress. Bewegen verkleint de kans op ziektes, zoals obesitas, hart- en vaatziekten, verschillende vormen van kanker, COPD en diabetes. In beweging komen is altijd een goed idee, hoe oud je ook bent!

In mijn praktijk zie ik veel gezondheidsproblemen die te maken hebben met onvoldoende bewegen. Als fysiotherapeut help ik je door pijn te bestrijden en de functie van je spieren of gewrichten te verbeteren. Lukt het je weer in beweging te komen? Dan motiveer ik je graag om gezonder te gaan leven.

Sporten in groepsverband, of juist lekker alleen op je eigen moment. Samen met jou kijk ik naar wat voor jou realistisch en haalbaar is. Zo wordt in beweging komen leuk en laagdrempelig!

 

Jurgen Emsbroek ,

fysiotherapeut, manueel therapeut, leefstijlcoach

FYSIOFITNESS

Lekker bewegen!

Fysiofitness is speciaal voor mensen die lekker een uurtje willen bewegen. Als begeleiders houden we rekening met je lichamelijke klacht. Er is aandacht voor conditie, kracht, lenigheid, maar ook balans en coördinatie.

Een fijne variatie in oefeningen en een gezellige sfeer. De groep bestaat uit ongeveer 8 deelnemers. Er zijn diverse groepen, verdeeld over de dag. Fysiofitness is ook geschikt voor ouderen.

BEGELEID TRAINEN

Trainingsschema op maat

Wil je je klachten onder controle houden? Je lijf sterker maken? Fitter worden? Iedere maandag-, dinsdag-, en donderdagavond kun je begeleid trainen in onze zaal. Met een op maat gemaakt programma ga je aan de slag met je persoonlijke trainingsschema. Wil je weten of je houding goed is? Ander advies nodig? De fysiotherapeut loopt rond en helpt je bij de oefeningen.